Računovodstvo

Finum pruža cjelokupne računovodstvene usluge potpuno prilagođene potrebama tvrtke i Vašeg poslovanja.

Uz razvijen individualni pristup i timsku brigu prepustite nam pravilno i ažurno evidentiranje poslovnih promjena u poslovnim knjigama te izradu računovodstvenih i poreznih obračuna.

 

 

Što nudimo

Računovodstveni servis

Dobro i kvalitetno organizirano računovodstvo i financije mogu biti jamstvo postizanja pozitivnog  poslovnog rezultata. Finum podržava koncept da za pravilno odlučivanje trebaju biti pravovremeno dostupni iscrpni računovodstveni podaci o raspoloživosti kapitala, njegovoj strukturi i izvoru, potraživanjima i obavezama te podaci o ostalim važnim poslovnim aktivnostima.

 

Kroz naš vlastiti sustav web servisa osiguravamo trenutačan, fleksibilan pristup informacijama te Vam omogućavamo da budete up to date (u tijeku) sa svojim poslovanjem, da imate uvid u glavnu knjigu, cjelokupno stanje imovine i obaveza, analitiku kupaca i dobavljača, a sve to dostupno 24/7.

 

Nudimo i posebnu pogodnost dostave dokumentacije. Jednostavno je predajte na naš upload centar i već sutra pogledajte osvježene podatke u Vašim poslovnim knjigama.

 

Neovisno vodite li računovodstvo u vlastitim aplikacijama (domaćim, SAP, Navision…) ili želite kompletnu uslugu, u Finum-u ćete uvijek naći partnera.

 

Osigurat ćemo praćenje poslovnih promjena u više dimenzija (npr. cost centar, activity, product, country, project…) te ćemo uputiti na optimalna rješenja u izradi poreznih obračuna i godišnjih poreznih prijava.

Servis obračuna plaća i drugog dohotka

Servis specijaliziran za obračune plaća, drugog dohotka te ustroj i vođenje evidencija propisanih domaćim zakonima, kao i specifičnih po zahtjevu klijenta.

 

Naša će infrastruktura kroz razne web servise komunikaciju i razmjenu podataka učiniti sigurnom, jednostavnom i ugodnom. Vaši zaposlenici mogu birati na koji način žele diskretno primati isplatne liste (elektroničkom poštom ili redovitom poštom). Za Vaš menadžment izradit ćemo periodične izvještaje prema želji, a za državne institucije osigurat ćemo pravovremene i točne obrasce.

 

Finum će za Vaše računovodstvo izraditi nalog za knjiženje prilagođen za uvoz u glavnu knjigu bez obzira jeste li korisnik domaćih knjigovodstvenih aplikacija, SAP-a, Navision-a i neovisno o broju dimenzija koje koristite.

Izvještavanje

Svaka tvrtka ima potrebu za financijskim izvještavanjem. Uzimajući u obzir Vaše specifične potrebe, Finum je spreman pružiti prilagođeno rješenje samo za Vas bez obzira radi li se o konsolidacijama, budžetiranju, planiranju ili drugim poslovnim analizama.

 

Izvrsni smo u kreiranju posebnih izvještaja za vlasnike prema internacionalnim standardima i standardima klijenta. Izradit ćemo za Vas upload pakete za menadžment knjige povezanih društava prema internim procedurama i pravilima.