Ljudski potencijali

Zaposlenici su jedan od najznačajnijih resursa svake tvrtke. Finum uz svoje višegodišnje iskustvo u poslovnim financijama i suradnjom sa vodećim društvima u svim granama industrije postaje Vaš partner u izboru najboljeg kandidata skrojenog po Vašim mjerama.

 

Usko surađujemo s našim klijentima kako bismo ponudili različite metodologije izravno prilagođene Vašim jedinstvenim poslovnim potrebama.

 

Naši stručni savjetnici će u suradnji s Vama odrediti najprikladniju strategiju zapošljavanja i razinu usluge koju trebate kako bi odabrali kvalitetne zaposlenike, koji bi pridonijeli Vašem poslovnom uspjehu i ostvarenju cilja.

Privremeno zapošljavanje je izvrsno rješenje za tvrtke koje trebaju fleksibilnu radnu snagu koja Vam omogućuje poslovanje na najvišoj razini učinkovitosti.
Finum održava bazu potencijalnih zaposlenika koji su unaprijed profilirani i spremni započeti sa radom u vrlo kratkom vremenskom periodu.
Takav način suradnje omogućuje Vam upravljanje brojem zaposlenika kada god to zatrebate, bez neočekivanih i prikrivenih troškova.

 

Kada ste odgovorni za strateške odluke tvrtke, teško je pronaći kvalitetnu osobu za najzahtjevnije izazove, a brza odluka može dovesti do pogrešnog izbora. U tom slučaju, Finum nudi posredovanje pri zapošljavanju. Kada imate otvorenu poziciju, možemo odmah rasporediti razgovore s kandidatima koje smo osobno odabrali i profilirali na temelju vaših zahtjeva. Finum je uvijek u potrazi za izvanrednim kandidatima koji svojim profilima konkuriraju za upravljačke, prodajne, administrativne te ostale pozicije. To vam omogućuje da svojom tvrtkom u potpunosti upravljate orijentirani na ispunjavanje kratkoročnih i dugoročnih ciljeva te postizanje izvrsih rezultata.

 

Lojalnost i povezanost sa najboljima u industriji vrijednosti su koje definiraju naš uspjeh. U Finum-u konzultanti idu korak dalje kako bi ostvarili brze, učinkovite i precizne rezultate.

Što nudimo

Posredovanje pri zapošljavanju

Privremeno zapošljavanje

Pretraga i kontaktiranje potencijalnih kandidata putem raznih komunikacijskih kanala

Intervjuiranje prema kompetencijama i iskustvu

Stručna i psihometrijska testiranja te profiliranje kandidata

Specijalizirana testiranja sukladno zahtjevu klijenta

Interni treninzi za kandidate i poslodavce